Alyvoli: tradicija ir kokybė alyvuogių aliejuje
Ekologiškas alyvuogių aliejus iš šeimos tradicijas puoselėjančio ūkio, įsikūrusio Lahigueroje, pietų Ispanijoje. Šis ispanų šeimos ūkis, perduodamas iš kartos į kartą, nuosekliai tęsia savo verslo plėtros kelią iki šių dienų. Jis yra įsikūręs pačioje alyvmedžių širdyje – Chaeno (Jaén) regione, kur kruopščiai saugomos ir puoselėjamos tūkstantmečius skaičiuojančios protėvių tradicijos.
Būdami tikri alyvuogių aliejaus ir jo kultūros entuziastai, ūkininkai aktyviai dalijasi žiniomis apie alyvuogių aliejaus naudą sveikatai. Vienas pagrindinių jų tikslų – perduoti šio unikalaus kultūrinio paveldo esmę, daug dėmesio skiriant kruopščiam derliaus nuėmimui ir vaisių spaudimui pačiomis palankiausiomis sąlygomis.
ALYVOLI siūlo išskirtinį ekologišką alyvuogių aliejų, kuris skiriasi priklausomai nuo alyvuogių sunokimo lygio jų skynimo metu.
Pristatome tris unikalius skonius:
ALBA– iš žaliųjų, dar neprinokusių alyvuogių;
CENIT– iš alyvuogių, kurios pradeda nokti ir įgauna violetinį atspalvį;
EREBO– iš visiškai prinokusių, juodųjų alyvuogių.
Kiekvienas jų atskleidžia savitą skonį, aromatą ir neša dalelę šimtmečių istorijos tiesiai į Jūsų stalą.